Øvelser i 2009

Allerede nå kan du krysse av i kalenderen hvilke dager og helger du skal på øvelse i 2009. Alle øvelsene som listes opp her er distriktsøvelser og åpne for alle gruppene. I tillegg til disse vil enkelte av gruppene vurdere internøvelser etter behov og kapasitet. Alle øvelser vil bli gjennomført på enten Heistadmoen, Sessvollmoen eller Steinssjøen.

Nyåret begynner med øvelse Vinter. Den arrangeres 13-18 februar og distriktet står som arrangør. En knapp måned etter går øvelse Vår av stabelen. Den arrangeres i tidsrommet 20-22 mars og Nesodden & Frogn står gjennomføringen.

I slutten av april kan du nok en gang ta deg en tur på øvelse. Den 24-26 april arrangeres nemmelig øvelse Patrulje. I kjent stil er det Østmarka som står for denne. Neste fastpunkt på kalenderen er landskonkurransen (HVULK). Den arrangeres fra 18-21 juni.

Utvekslingen med våre britiske venner i RCBACF vil bli avholdt i månedsskiftet juli/august, men her er den eksakte datoen ennå ikke satt. Vi skal over til Storbritannia denne gangen og distriktet står ansvarlig for gjennomføringen.

Øvelse Høst kan du delta på 2-4 oktober. Her er det Groruddalen som styrer spakene. Rekruttbatteriets egen øvelse Stifinner arrangeres i tidsrommet 13-15 november og er årets siste distriktsøvelse.

Rett før jul går øvelse Rekrutt av stabelen. Den holdes 4-6 desember og gjennomføres av Østre Romerike.

Juleavslutning for distriktet er planlagt til 14. desember og gjennomføres som kjent i messa på Lutvann.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23
No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.