Juleavslutning for distriktet

Mandag 15.desember holder Oslo og Akershus Heimevernsdistrikt juleavslutning for alle HV-ungdommene i distriktet. Juleavslutningen holdes i messa ved Lutvann Leir og starter kl 17:00. Det vil bli servert tradisjonell julemat med brus/mineralvann samt gløgg og småkaker. Etter middagen er det muligheter for å kjøpe mineralvann i baren. Det vil bli også bli delt ut en rekke premier og merker samt at den endelige listen for USA-turen vil bli offentliggjort.

ANTREKK PÅ JULEAVSLUTNINGEN MANDAG 15/12 kl. 1700 er SIVILT (gå-ut-på-byen-antrekk).

Vi minner om at avslutningen foregår på en ordinært mandagsmøte og at man derfor skal ha særskilt grunn til ikke å møte. Frist for å melde seg på er onsdag 10.desember. Påmeldingen gjøres til post@rekruttbatteriet.com eller direkte til befal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.