Derfor velger de HVU

Heimevernet har hatt et fritidstilbud for ungdom siden 1950-tallet. I perioder har tilbudet blitt flittig brukt, mens andre ganger har oppslutningen vært praktisk talt null. Vi ønsker å vite litt om hvorfor det er slik. Derfor håper vi at du kan ta deg tid til å svare på avstemningen på høyresiden (under bildet. For hver gang du oppdaterer siden kommer det en ny avstemning). Fint om du også skriver i kommentarfeltet under artikkelen om hvorfor du valgte Heimevernets ungdomstjeneste. Skriv gjerne også når og hvor lenge du tjenestegjorde i HVU. Du er anonym begge steder og du kan gjerne bruke kallenavn. (PS: mail og webside er valgfritt)

Les også: Si din mening nå!

Om du kjenner noen som har vært ungdom, eller fortsatt er i HVU, send dem en mail med denne linken og be dem fortelle hvorfor de valgte å bli HV-ungdom.

Fant du denne siden tilfeldig mens du så etter noe nytt å finne på? Fikk du lyst til å prøve deg i HVU? Da bør du lese “Slik blir du HV-ungdom”.

Befalskolen ruler
Det er ingen tvil om at HVU er fremtidens befalselevers første møte med Forsvaret. I de 50 årene Rekruttbatteriet har eksistert har en stor andel av de over 1500 rekruttbatteristene som har tjenestegjort ved avdelingen etterhvert også tjenestegjort som befal. At HVU fortsatt er en rekrutteringsplattform for Forsvaret viser også dagens tall som er gjengitt nedenfor. 

[poll id=”5″]

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23
Latest Comments
 1. Batterist 1997-1999
 2. HVU- over alt alltid
 3. Ane
 4. Nordholm
 5. Chris
 6. Wilhelmsen
 7. MIKE
 8. Pål A. Gaure
 9. x-VB (1995-1999)
 10. Nilsen
 11. Anonymous
 12. ex rekbatt
 13. tidligere rekbatt
 14. Kipp
 15. Haakonsen
 16. Simon
 17. nas
 18. hei
 19. Griff
 20. Tørris Rønning

Leave a Reply

Your email address will not be published.