Meld deg på øvelse Rekrutt nå!

I tidsrommet 5-7 desember avholdes øvelse Rekrutt på Heistadmoen leir. Ungdommene vil bli forlagt på kaserne og forpleining foregår i matsalen. Øvelsen gir deg blant annet en innføring i kasernelivet, bivuakktjeneste, brede leksjoner i sanitet med hovedfokus på bekledning og frostskader, kart og kompass samt skyting. Øvelsen er til for alle, både nye som gamle ungdommer. Det vil også bli arrangert lagskonkurranse på øvelsen.

Les flere nyheter på Batterinytt

Rekrutt er en erstatning for Øvelse Snøball som Nesodden egentlig skulle ha arrangert i januar. Det betyr at dette er den siste øvelsen før februar. Meld deg på ASAP til: post@rekruttbatteriet.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.