Du er etterlyst!

Rekruttbatterist, meld deg til tjeneste. Operasjon Slapstick begyner snart.

Rekruttbatteriet fyller 50 år 7.februar 2007. I den anledning søker nå festkomiteen etter gamle rekruttbatterister. Men du må være rask, for snart er det ikke flere plass igjen.

Rekruttbatteriet ble opprettet 7 februar 1957. Siden den gang har mer enn 1500 personer tjenestegjort i avdelingen. Det har vært avholdt diverse jubileumsfester. Nå er tiden inne for avdelingens 50-årsjubileum.

«Vil du se igjen gamle venner, våpenbrødre og søstre? Kjenne lukten av våpenolje, GMC og krutt? Stillheten i 7-dukeren under stjerneklar himmel? Nattlige patruljer? Vi kan nok ikke love deg dette, men gjenoppleve det, det kan du», heter det i invitasjonen.

Gammel eller ung, kvinne eller mann, om du har vært Rekruttbatterist meld deg til tjeneste nå! Send epost med fult navn, adresse samt tjenestetid i Rek.btt til g6.slapstick@rekbtt.com eller postkort/brev til jubileets personelloffiser:
Anders B. Flekke
Smedstusvingen 16
1480 Slattum

Eller gå inn på jubileumskomiteenes nettside: rekbtt.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.