Hv-folk skal gå 150 mil

I fire vintermåneder skal 30 befalselever ved Heimevernets befalsskole forflytte seg 1500 kilometer på ski i terrenget fra Værnes til Porsanger i Finnmark, melder Forsvarsnett. Turen gjennom et røft vinterlandskap vil ikke gå fort, men befalsskole lover at når målet er nådd, vil elevene ha gått forbi de fleste unge som søker lederutdanning, jegertrening og team- og kulturbygging.

Den store reisen kommer i anledning at Heimevernets befalsskole flytter fra Værnes til Porsangermoen. Skolen markerer flyttingen ved å tilby en historisk og enestående utdanning til et utvalg sunn, vanlig ungdom som motiveres av friluftsliv, ledelse og teambygging.

Les mer her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.