Du får SMS-purring

De som ikke har sendt inn svardelen på innkallingen til førstegangstjenesten får nå påminnelse via tekstmelding. Jenter som mottok SMS-påminningen vil i tillegg få skiftelig purring om de ikke returnerer svarkortet. Guttene må returnere svardelen uansett, selv om en skal søke utsetting eller fritak.

Svardelen, som er ferdig frankert, skal returneres separat og ikke legges ved en eventuell søknad.
Gutter som unnlater å sende inn stadfesting på mottatt innkalling, vil etter kvart bli tilsendt en skriftlig purring.

Les alt om førstegangstjenesten her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.