Endelig hjemme

Kom helskinnet tilbake fra Afghanistan.Cathrine Wiencke, tidligere HV-ungdom og instruktør ved Rekruttbatteriet, kom torsdag endelig tilbake til Norge etter å ha tilbrakt de siste månedene i Afghanistan, melder VG Nett.

Samme med 120 andre soldater ble hun tildelt Forsvarets operasjonsmedalje for sin innsats i Afghanistan. Fungerende sjef for fellesoperativt hovedkvarter, viseadmiral Jan Eirik Finseth, sto for utdelingen.

Gruppen med soldater som nå har kommet hjem har tilbrakt over 80 døgn og deltatt i 30 oppdrag i hele Nord-Afghanistan. Flertallet har tjenestegjort i den hurtige reaksjonsstyrken QRF og tilhører 2. bataljon på Skjold.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.