Øvelse Høst er i full gang

35 ungdommer møtte på årets høstøvelse.Fredag 14.september braket det løs for 35 ungdommer og 6 befal fra HV-02. Øvelse Høst ble i år gjennomført på Sessvoll som ligger i Ullensaker kommune, på grensen til Eidsvoll og Nannestad.

I området ligger også Sessvollmoen leier, hvor blant annet Forsvarets sanitet og Forsvarets kompetansesenter for logistikk er lokalisert.

På øvelsen fikk ungdommene muligheten til å prøve seg på skarpskytermerket på den elektroniske 200-meter skytebanen. De fikk også stifte bekjentskap med Forsvarets nye 4-16 Delta rifle som spesialavdelingen 20-16 viste frem.

Nesten alle ungdommene fikk også prøve den, men etter 200 skudd sa våpenet stopp da splinten i sluttstykket røk.

Det kom også selebert besøk på øvelsen. Distriktssjefen og tidligere områdesjef for Grorudalen kom innom for å inspisere øvelsen.

Resten av øvelsen vil gå med på patruljeoppdrag, OP og områdeoppklaring.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.