Nytt grunnkurs starter mandag 8 April.


Vi får stadig nye medlemmer og starter defor opp ett nytt grunnopplæringskurs på mandag 26 mars klokken 18.30 i Smithsvingen 15.

Er du nysgjerrig på hva vi gjør? Har du kikket litt på nettsiden men fortsatt ikke overbevist om at dette er noe for deg? Møt opp, prøv en uforpliktende dag, møt oss og se hva vi gjør, ta en prat med våre ungdommer og finn ut at det er mange av oss som var usikre på om dette passet for oss også, men vi prøvde og har nå en av verdens mest varierte og beste hobbier. Gratis er det også. Vi lærer deg masse om våre aktiviteter og disipliner, og du lærer deg selv å kjenne, og det er viktig i det videre liv. Forsvaret skaper lederskikkelser, så begynn allerede nå.
Og skulle det mot formodning ikke være noe for deg så er det bare å takke høflig nei til tilbudet.

Vel møtt!

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.