De flinkeste gutta

De norske ungdommene viste seg å være best i klassen.

Som seg hør og bør på en ekte sommercamp ble også årets leir gjennomført med inndeling i forskjellige grupper. De ferske var sammen med de ferske, mens “veteranene” ble plassert sammen med likesinnede.

One Star Cadre er nybegynneren, mens Four Star Cadre er de med mest erfaring.Den norske troppen ble delt inn i to grupper. De med lite erfaring havnet i Three Star Cadre, mens de som fungerer som nestlagførere og lagførere her hjemme, havnet i Four Star Cadre.

Mens One, Two og Three Star Cadre dro ut på en tredagers øvelse, ble Four Star Cadre-ungdommene hjemme på brakka for å trene på å bli instruktører.

De skulle blant annet lære hvordan man holder leksjon i sluttet orden og våpenkjennskap. De norske ungdommene var gode ambassadører for Norge, og viste seg å være best i klassen når det kom til leksjonsferdigheter.

Ungdommene som havnet i Three Star Cadre fikk oppleve en kjempe bra tre-dagers øvelse. De gikk litt fredsmessig patrulje, trente på forflytning og fikk oppleve å sove i en såkalt Basha, en enkelt bivuakk laget av en ponco.

Etter en feltgudstjeneste, puss, vask og vedlikehold var turen kommet til fjellklatring. Alle ungdommene ble derfor ta med ut til Brimham Rocks.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.