Nytt navn – nytt område

Rekruttbatteriet har fått nytt navn og hører nå innunder et nytt HV-område. Vi har de siste årene ligget under Frogner HV-område. På grunn av ny struktur i HV-02 er vi fra nå underlagt HV-02 sin utryknings-eskadron (UTR-ESK).

UTR-ESK er det HV-området som en gang het “Mitraljøseeskadronen”, senere “Eskorteeskadronen”. Opprinnelig var dette området en del av Fornebu HV-avsnitt, men har etter hvert blitt en sentral ressurs i HV02.

Selv om Heimevernsungdommen ikke skal mobiliseringsdisponeres eller gis mobiliseringsoppdrag av noen art skal ungdomsgruppene iht instrukser og bestemmelser for HV underlegges et operativt HV-område. Dette området er for vår del fra nå UTR-ESK. Områdesjefen for dette området er ungdomsleders nærmeste foresatt.

Vårt nye navn slik det står oppført i rullene er HVU – 02102 Rek.btt/ UTR.

Forkortelsene står for følgende:
HVU = Heimevernsungdom
02102 = Taktisk nummer som beskriver hvilket avsnitt og område vi tilhører.
Rek.btt = Rekruttbatteriet
UTR-ESK = utryknings-eskadronen

Til tross for disse endringene vil vi fortsatt gå under navnet Rekruttbatteriet eller Rek.btt i den daglige tjenesten.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23
Latest Comments
  1. Mona M. Weeks

Leave a Reply

Your email address will not be published.