Sommercampen har begynt

Søndag dro 18 ungdommer og fem befal til England. Disse tre representerer Rekruttbatteriet.Søndag 29.juli gikk startskuddet for Sommercamp 2007. Årets utveksling mellom HV-02 og Royal County of Berkshire Army Cadet Force (RCBACF) holdes ved Deverell Barracks i Ripon treningsområde i North Yorkshire, England.

Det var 18 spente ungdommer som møtte opp på Lutvann leier i Oslo søndag morgen. Deretter gikk turen til Gardermoen. Herfra fløy avdelingen til Amsterdam, hvor det ble et par timer med venting før turen gikk videre til en av Englands største byer Leeds.

De norske ungdommen vil gjennom sine to ukers opphold stifte bekjentskap til de engelske ungdommenes opplæringsplan.

De vil blant annet gjennom våpenkjennskap og våpentrening, kajakpadling og woodcraft og en tre dagers lang øvelse.

BatteriNytt følger utvekslingen, og vil jevnlig gi deg oppdateringer fra England.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.