Meld deg på RCBACF-utvekslingen nå

I tiden 19. – 27. februar 2010 gjennomfører vi en vinterutveksling mellom Oslo og Akershus Heimevernsdistrikt 02 og Royal County of Berkshire Army Cadet Force. Under utvekslingen kommer 30 britiske ungdommer fra England til Norge for å trene sammen med heimevernsungdommene fra Oslo og Akershus.

Utvekslingen blir gjennomført som en vinterøvelse der ungdommene skal lære vintertjeneste herunder gå på ski, bo i telt, bo i alternativ bivuakk, og baneskyting.

Les flere nyheter på Batterinytt

Utvekslingen gjennomføres ved Heistadmoen Leir like utenfor Kongsberg. Fredag 26. februar skal alle ungdommer stå på ski i skianlegget i Kongsberg. I utgangspunktet leier HV-02 ski og heiskort til alle, men det er mulig å ta med egne ski for de som ønsker det.

I tiden 23. – 25. februar gjennomføres en feltøvelse i Heistadmoen øvingsfelt. Under feltøvelsen vil alle ungdommer måtte levere fra seg sin mobil grunnet risikoen for at mobilene blir ødelagt grunnet væte og kulde.

Etter planen dimitteres de norske ungdommene fra Lutvann lørdag 27. februar kl. 1700.

Sisite frist for påmelding er mandag 8.februar, men vi ser helt at du melder deg på til ditt befall så snart som mulig.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.