Stifinner 2009

I tidsrommet 13-15 november skal du og nesten 40 andre HV-ungdom på en av årets kuleste event, nemlig øvelse Stifinner. Øvelsen avholdes i natuskjønne omgivelser i Hengsvann som er øvningsfeltet til Heistadmoen.

Under øvelsen vil du blir prøvd i alt fra nattorientering og telt-drift til forflytning i utfordrende terreng. Øvelsen setter fokus på lagsfølelse, mestringsfølelse, forbrødring og enkeltmannsferdigheter.

Uansett fartstid i Heimevernet, er dette en øvelse hvor du får satt dine kunnskaper på prøve under våte, kalde og strevsomme forhold. Du vil oppleve både fysiske og psykiske utfordringer. Meld i fra til dine foresatte slik at de har tid til å planlegge.

Du kan melde deg på allerede i dag. Det gjør du her.

Pakningsplan finner du her:

Foreldreinfo finner du her:

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.