Lær mer om Marinejegerne

 Til foreningens åpne møte om Marinejegerkommandoen torsdag 15.10. kl 16.30 har vi fått klarsignal til å stille med HV-ungdommer.  Dette burde være glimmers for alle som funderer på hvilket utbytte de ønsker av sin militære løpebane pluss alle instruktører som skal bistå dem med gode råd.

Alle HV-ungdommer i HV-02 inviteres til presentasjon av Marinejegerkommandoen torsdag 15. oktober kl 16.30 på Akershus festning, se detaljer nedenfor.  Fremmøte i sivilt antrekk ved ved vaktbu i porten kl 16.15.

Send gjerne denne invitasjon til dine slektninger og venner, dette er et åpent møte.

Dette møte vil kanskje gi deg et godt innblikk i hva våre marinejegere gjør i Afganistan og langs kysten av
Nord-øst Afrika.

           

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.