Rek.btt på Twitter

Rekruttbatteriet har fra før egen nettside, egen nettavis og egen profil på Facebook. Nå er vi også på nettsamfunnet Twitter.

Besøk oss på Twitter. Er du der selv, eller starter nå? legg oss til (ekstern side).

Twitter er et nettsamfunn basert på såkalt mikroblogging. I motsetning til Facebook, som er et nettsamfunn basert på private og personlige relasjoner, er Twitter en kanal ut i det offentlige rom. Alle, medlemmer eller ikke, kan se meldingene som blir lagt ut, men du må være medlem for å kunne kommentere innleggene. I motsetning til Facebook, hvor du kan legge ut så mye og omtrent hva man vil, er Twitter begrenset til meldinger på maks 140 tegn.

Foreløpig er Twitter mest et nisjefenomen, men brukermassen og omfanget vil utvikle seg eksplosivt i løpet av 2009. Denne utviklingen ønsker Rekruttbatteriet å være en del av.

Usikker på hvordan du bruker Twitter? Ta et lynkurs her (ekstern side).

[poll id=”17″]

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.