Meld deg på nå!

Ved statstråd den 18. september 2009 ble Brigader Kristin Lund utnevnt til Generalmajor og ny Generalinspektør for Heimevernet. I den forbindelse gjennomføres en seremoni for innsettelse ledet av Forsvarssjefen på Akershus Festning den 6. oktober 2009. Oslo og Akershus Heimevernsdistrikt 02 har i den anledning blitt pålagt å stille 26 heimevernsungdommer til å bære fanene til landets 11 heimvernsdistrikter. Dette er en sjelden og meget høytidelig seremoni, og det er en glede at Oslo og Akershus Heimevernsdistrikt 02 har blitt pålagt oppdraget med å stille faneførere.

Les flere nyheter på Batterinytt

For en ungdom er dette en meget høytidelig anledning som krever stor grad av disiplin og konsentrasjon, og ikke minst en flott anledning til å representere Oslo og Akershus fylker.

Les også: Ny sjef

Batterisjef anmoder derfor at så mange som mulig melder seg frivillig til denne tjenesten. Påmelding går som vanlig direkte til befalet eller på post@rekruttbatteriet.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.