Meld deg på marsjmerket nå

Søndag 27. september arrangerer HV-02 distriktsmesterskap i marsjmerke 30 km og15 km marsjtjeneste godkjent HV-soldat på Sessvollmoen. Vi er invitert til å delta på marsjmerket og stiller i egen klasse. Dermed kan nettopp du bli den heldige vinner av distriktsmesterskapet samtidig som du får selve marsjmerket til å henge på uniformen.

Løypa er felles for begge løpene og består av to og fire runder á 7,5 km. Vi skal løpe fire runder. Løypa starter ved parkeringsplassen ved idrettsbygget på Sessvollmoen og går til sydenden av Aurtjern. Deretter mot Trandum og gjennom Trandumskogen mot stridsvognsløypa. Så mot sydenden av Aurtjern og inn på skytefeltet. Løypa runder skytefeltet og deretter tilbake til idrettsbygget. Mesteparten av løypa er på grusvei, men også litt asfalt ved idrettsbygget og noe skogsvei ved Trandumskogen. Høydeforskjellene er minimale. Start og mål er samme sted.

Det er drikkestasjon ved start/mål. Det serveres vann og frukt. Du kan fylle medbrakt flaske eller drikke av beger. Antrekk er militær arbeidsuniform, feltlue og feltstøvler. Du skal bruke sekken du har fått utlevert og den skal veie 11 kg inkl våpen. Uniformen skal bæres reglementert ved start og mål men du kan gjøre lettelser underveis. Pakning og våpen skal kontrolleres ved start og mål, så dropp å fyll sekken med drikkeflasker du tømmer underveis. Ha gjerne med feltuniformen i egen sekk/bag så du kan skifte til tørt tøy etterpå. Selv om det begynner å bli kaldt på denne tiden av året blir du garantert svett. Det er tidskrav på marsjmerket. For gutta er det 4 timer og 35 minutter, jentene har 5 timer. Merk at dette er maksimaltid for å bestå merkekravet, de fleste bruker litt kortere tid.

Ikke nøl, meld deg på NÅ!!!

Send mail til post@rekruttbatteriet.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.