Feltløp hos Rek.btt

Mai-glade ungdom møtte opp hos Rekruttbatteriet for å gjennomføre feltløp.Mandag 21 mai gjennomførte Rekruttbatteriet lagsmessig feltløp for alle ungdomsgruppene i HV-02. Totalt møtte 19 ungdommer opp, hvor ni ungdommer fra Rekruttbatteriet, sju fra Grorud og tre fra Nesodden.

De fire lagene som stilte til start gikk ut fra startområdet med fem minutters mellomrom. Første post på programmet var meldingstjeneste. I kjent stil med alle fastpunkter en slik melding skal inneholde måtte ungdommen lære teksten utenat til punkt og prikke.

Deretter var neste post på programmet skyting med AG-3 med 22 innlegg. Lag 1 og 2 løp litt feil på veien til skytebanen og fikk derfor en litt lengre løpetur enn de andre.

Etter skyting var det ned til måloppdagelse på svenskesletta hvor lagene gjorde en bra innsats og fant nesten alt utlagt materiell.
Deretter løpe rundt bueskytterbanen til svenskesletta for avstandsbedømming, Her var det noe sprik i avgitt resultat, og noen tillegg ble gitt.

Rette etter avstandsbedømmelse skulle lagene finne en sambandsoppgave som gikk ut på å kalle opp 9 og autentisere og motautentisere etter gitte koder utlagt på stedet. Så skulle lagene få en kartreferanse som var kodet slik at de måtte bruke subtraktormetoden. Dette var det bare lag fire som fikk til korrekt.

Deretter gikk turen til høyde 56 før de nok en gang endte på HV-huset for skyting. Når lagene var ferdig på skytebanen måtte de løpe en kort tur rundt barnehagen før de endte på parkeringsplassen hvor de skulle kaste “håndgranat”. Til slutt gikk løpypa opp til huset hvor meldingen de fikk i begynnelsen av løpet skulle skrives ned.

Sammenlagtstider/resultat:

Lag 4. 0 time, 51 min, 20 sek

Lag 2. 1 time, 0 min, 38 sek

Lag 3. 1 time, 4 min, 32 sek

Lag 1. 1 time, 13 min, 53 sek

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.