Vi starter opp 24.august

Høstsemesteret begynner i år mandag 24.august. Etter en lang og velfortjent ferie vil nok en hver mene at det er på tide med hverdag igjen. Tid og sted er som før, og vi vil selvfølgelig starte høsten med en mønstring av utstyret.

For de av dere nye som ennå ikke har fått med seg hva mønstring faktisk er, så er dette en gjennomgang av alt utstyret du har fått utlevert. Du skal derfor bringe med deg alt av militært utstyr du har fått utlevert. Om noe er borte eller ødelagt må du påregne å erstatte dette selv. Husk at utstyret skal være rent og ordentlig under mønstring.

Er du ny? Da er du også hjertelig velkommen den 24.august. Du finnes oss her. Lurer du på noe kan du kontakte oss på mail her.

For de av dere som har meldt dere på diverse grønn tjeneste i sommer ønsker vi dere lykke til. Til dere andre ønsker vi vel møtt til høstens første møte i august.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.