Bli med på sjefsbytteseremoni

Etter at det ble kjent at Harald Sunde blir ny forsvarssjef, er det generalmajor Bernt I. F. Brovold som vil tiltre som ny sjef for Forsvarets operative hovedkvarter. Brovold har siden 2003 vært generalinspektør for Heimevernet. I anledning Brovolds opprykk er det ønskelig at HVU stiller mannsterke for å ta forvell med sjefen. Er du interessert meld i fra ASAP eller senest mandag 8.juni.
 
Dette er en kjempemulighet til å se hvordan en slik seremoni foregår og det blir muligheter til å hilsen på både den ene og den andre generalen. Det kommer høye herrer fra inn og utland, blant annet USA, Sverige og Danmark.
 
Markringen begynner 18.juni kl 10 og avsluttes rundt kl 14. Mer info kommer.
 
Meld deg på nå!

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.