Kom i form til sommeren

Her er Forsvarets treningsprogram som skal hjelpe deg til å få strandsesong-formen.

Skal du på opptak til sommeren, eller kanskje du bare rett og slett trenger å stramme opp litt dødvekt? Da har Forsvaret lag 13-trinns raketten for deg. Treningsplanen strekker seg over 13 uker og inneholder alt som skal få deg tl å bestå Forsvarets krav på de fysiske testene.Om du skulle være i tvil om hvordan de forskjellige øvelsene utføres har Forsvaret også tatt seg bryet med å lage en instruksjonsfilm i beste trimvideo-stil. Den finner du her.

Husk, du er langt bedre rustet til å takle de utfordringene som kommer dersom du er i god form. Spesielt den første perioden i Forsvaret blir du utsatt for fysisk krevende utfordringer. Møter du til rekruttskole eller befalsopptak i dårlig fysisk form, er du i tillegg mer utsatt for å få belastningsskader.

«Smerten er midlertidig, belastningsskadene varer evig»

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.