Siste frist for Nijmegen

Siste frist for påmelding til årets Nijmegenmarsjen er 25. mars for individuelle. Marsjen går av stabelen 21- 24. juli i Nijmegen, Nederland.

Se www.nijmegenmarsjen.info for ytterligere informasjon.

Årets marsj er litt spesiell da det er 100 år siden marsjen første gang fant den form den har i dag.
Den er totalt ca 17 mil lang fordelt over fire dager og marsjrutene er lagt i og omkring Nijmegen by. Mange sammenlikner den med 17. mai x 3 hvor folk står langs veiene og heier fram de marsjerende. Det er en helt utrolig stemning som bare må oppleves!

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.