Inviterer til HVULKen

For sjuende året på rad vil HV-ungdommens Landskonkurranse (HVULK) 2009 bli arrangert på Værnes. HV-ungdommer fra hele landet, Norden og de Baltiske landene skal møtes for venneskapelig kappestrid.HV-12 står som arrangør og HVULKen vil bli gjennomført “etter samme lest” som i de senere år. Arrangementet går over fire dager med oppmøte på torsdag 18. juni kl 1200 og avreise på kvelden 21. juni. Det vil bli konkurrert i en rekke ulike disipliner som skarpskyttermerket, svømming, passering av vassdrag, infanteriløp, ferdighetskonkurranse og skogsløp med skyting.

Tags:
Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.