Øvelse Vår

Våren er i vente og med det går øvelse Vår av stabelen 20-22 mars. Dette er første året øvelse Vår gjennomføres og hovedfokuset vil ligge på basetjeneste samt op-drift. På grunn av værforholdene vil det også bli et sterkt fokus på vintertjeneste og de utfordringen dette medfører.Øvelsen gjennomføres i regi av Nesodden og Frogn HVU og vil foregå ved Heistadmoen lier i Kongsberg. Oppmøtet er som vanlig kl 18 ved Lutvann Leir.

Se øvelseskalenderen for 2009 her.

Aller siste frist for å melde seg på øvelse Vinterdrill er mandag 16.mars.

Meld deg på i dag! Send e-post til post@rekruttbatteriet.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.