Øvelse Patrulje

Om kun kort tid er det påmedingsfrist til øvelse Patrulje. Blir du med?Øvelse Patrulje vil foregå på Heistadmoen øvingsområde, Kongsberg. Øvelsen er en feltmessig øvelse med høy fokus på mestringer, utholdenhet og intensitet.

Patrulje gjennomføres i tidsrommet 13.-15.04.2007. Påmeldingsfrist 29.mars.

Øvelsen har som hensikt å trene ungdommene i disipliner innenfor bivuakktjeneste, patruljetjeneste / teknikk, OP-tjeneste, sanitetstjeneste og skyting. Gjennom samhandling og lagvis konkurranse skal ungdommene gjøre seg erfaringer på hvordan de når mål, samt lære å fungere som en enhet selv når man er sliten.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.