Batterimesterskap

Skiskytermesterskap ble avholdt mandag. Se hvordan det gikk.En kort men spennende konkurranse ble avholdt i Husebyskogen. På startstreken stod fem spente ungdommer klare til å legge ut på den isete løypa. Da startskuddet gikk i jaktstarten tok Aspheim og Kippersund ledelsen, natoplankene skled alle veier på det glatte føret og ungdommen slet seg igjennom ski-delen i denne utgaven av enkeltmannskonkurransen. Det var Ongstad som kom først inn til skyting.

Fem skudd liggende ble avfyrt mot skivene og alle fem deltakerne hadde meget bra samling på skuddene. Siden våpnene ikke var innskutt på forhånd havnet samlingene et lite stykke utenfor innertierne. Dette ble det imidlertid korrigert for i ettertid.

Resultatene ble:
Første plass: Ongstad.
løpstid: 14:43.6, skyting: 38 poeng. Totaltid: 15:43.6

Andre plass: Liodden.
løpstid: 16:42.8, skyting: 42 poeng. Totaltid: 17:22.8

Tredje plass: Nilsen.
løpstid: 20:11.4, skyting: 37 poeng. Totaltid: 21:16.4

Fjerde plass: Kippersund.
løpstid: 20:55.6, skyting: 36 poeng. Totaltid: 22:05.6

Femte plass: Aspheim.
løpstid: 20:55.6, skyting: 29 poeng. Totaltid: 22:15.5

Redaksjonen gratulerer alle deltakerne med flott innsats og oppfordrer flere til å stille til neste konkurranse.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.