Storshopping i USA

Mandag 23 februar skal de rundt 60 HV-ungdommene som deltar på USNG utvekslingen på handletur til Mall of America. Shoppingsenteret ligger i Bloomington, en forstad til tvillingbyene Minneapolis og Saint Paul i staten Minnesota. Shoppingsenteret har over 40 millioner besøkende årlig noe som tilsvarer omtrent åtte ganger befolkningen i staten Minnesota.

Les flere nyheter på Batterinytt

Bruttoarealet til Mall of America er på 390.000 m² og inneholder over 520 butikker. Hvis en besøkende ved senteret skulle bruke 10 minutter i hver av butikkene ville det tatt tre dager og 14 timer å komme seg gjennom senteret. Det er over 12.000 ansatte ved senteret.

Her kan du lese de offisielle reisebrevene fra utvekslingen.

I tillegg til butikker ligger det også et en kino med 14 saler, et dinosaurmuseum, et akvarium med over 4,500 fisker og sjødyr og et bryllupskapell inne i Mall of America. Og sist, men ikke minst, midt inne i shoppingsenteret ligger det en fornøyelsespark med blant annet et pariserhjul og to berg- og dalbaner. Så det er ingen tvil om at shoppinglystende HV-ungdom hadde en flott dag.

Les alt om utvekslingen 2008.

Tags:
Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.