Støtter lokalsamfunnet

Søndag arrangerer Norges idrettshøgskole skytekurs for sine studenter. HVU skal hjelpe til.Første søndagen i februar gjennomfører Norges idrettshøgskole (NIH) i Oslo skytekurs for sine studenter. Da trenger de hjelp.

For andre året på rad skal HV-ungdommen fra HV-02 bistå ved gjennomføringen av kurset.

Ungdommen skal først og fremst hjelpe til på standplass, men også andre steder hvor det måtte være behov for mannskaper. Dette er en fin måte for HV-ungdommen å bidra på en positiv måte i sitt lokalsamfunn.

Siste frist for å melde seg til tjeneste er onsdag 31. januar.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.