HV-Bladet på Stifinner

Øvelse Stifinner ble foreviget. Les artikkelen om øvelsen her.Artikkelen er laget i sin helhet av øvingsleder da HV-bladet ikke kan stille på øvelser i helgene. Vi håper på å få laget en ny artikkel på et senere tidspunkt da dette er kjempebra reklame utad.

Tenk bare på hvor mange som har en far eller mor som er med i Heimevernet og som dermed får denne trykksaken hjem til seg. Og så er det gøy å kunne vise familie og venner det vi driver med.

HV-bladets artikkel finner du her. (Rek.btt er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider.)

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.