Blåfrossen konkurranse

Med store mengder nysnø og kvikksølvet langt nee på minussiden gjennomførte troppen lagkonkurranse med et smell.Mandagens aktivitet var lagkonkurranse. Med 20 centimeter nysnø og rund 10 minusgrader var det duket for skikkelig tvekamp.

Troppen stilte med sørgelige seks mann fordelt på to lag. Mulig det var været som holdt de resterende borte fra vår faste møtedag.

Men til tross for dårlig oppmøte ga jevne lag den ekstra spenningen ungdommene trengte.

Lag 1. startet med fem minutters forsprang og var godt i gang med første oppgave som var å kneppe og sette opp et femdukers knappetelt. De skulle også fyre opp en primus og montere et samband for så å melde oppgaven klar til inspeksjon.

Lag 2. ble på denne oppgaven hengende litt etter lag 1. som gjorde en god innsats med deloppgavene.

Etter at telt og annet utstyr som ble brukt var tilbake i sekken bar det videre til en “krype” oppgave. Under nysnøen var det et lag med is, noe som gjorde det tungt og vanskelig å komme fremover med full oppakning og våpen. Her tok lag 2. godt inn på lag 1. som hadde tekniske problemer med en pakning.

Da lagene kom til flaggstanghøyden fant de hver sin “sårede” person som skulle bæres tilbake til HV-huset. Brannmannsløft ble valgt av begge lag.

Tilbake ved startstreken ventet siste post på programmet. Her skulle ungdommen skyte AG-3 med 22 kaliber innlegg.

Lagmedlemmene skulle skyte fire skudd på hver sin blink. Dette viste seg til å være vanskeligere enn først antatt da enkelte lagmedlemmer skjøt på samme blink.

Løpstiden ble for lag 1. en time og tyve minutter mens lag 2. kom åtte korte minutter etter konkurrenten.

Etter at løpsarrangør og hjelpemannskaper la frem trekkgrunnlag ble det enighet om en knapp seier til lag 1.

Batterinytts redaksjon gratulerer både vinnerlaget og andreplassen for flott innsats.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.