Snøfall avsluttet Snøball

Årets første øvelse ble avsluttet med et snøfall.Øvelse snøball begynte fredag 19. januar. Da ble ungdommene fraktet til Varden Leir på Nesodden. Her etablerte ungdommene leir i en troppsbase og senere på kvelden fikk de blant annet demonstrert hvor godt en lysrakett lyser.

Natt til lørdag drev ungdommene med vanlig drift av vaktpost samt fyringsvakt i teltet.

På lørdag morgen kom befalet i fare for å forsove seg, men stilte etterhvert til leksjon i både frostskader og oppklaring. Ungdommen fikk utlevert truger til tross for at det kun var fire centimeter med snø.

Rundt klokken ett på lørdag formiddag skulle de to lagene som deltok på øvelsen utpassere fra basen for å oppklare et gitt område. Da kom vinteren og et kraftig snøfall. Det falt 15 centimeter på kort tid, og flere begynte å kjenne hvor tungt det var å gå i snøen med fult utstyr.

Natten kom og ble til dag med forflyttning tilbake til KO for puss og innlevering av utstyr.

Øvelsen ble avsluttet som seg hør og bør med en saftig hamburger på Texburger for de av Rekruttbatteristene som ønsket det.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.