Eventyret nærmer seg

Den årlige utvekslingen med Minnestota Army national Guard nærmer seg med stormskritt.Om få uker vil heimevernsungdom fra hele landet samle seg på Værnes for å gjøre seg klar for vinterens store eventyr – turen til USA.

Utvekslingen med Minnesota National Guard og Heimevernet gjennomføres i 2007 for 34. gang. Siden 1974 har HV-ungdom fra Norge reist til USA ,og styrker fra MNNG kommet til Norge for å trene.

Den norske kontingenten reiser til USA fra Værnes 15. februar og kommer tilbake til Norge 27 februar.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.