Forsvaret deltar i «Upperdog»

Forsvaret deltar nå i den norske spillefilmen «Upperdog».  Hæren har i den senere tiden støttet filmprosjektet både med materiell og soldater. Det melder Hærens Informasjonsavdeling.

Filmens historie som utspiller seg i dagens Oslo handler om fire unge, sjarmerende, hissige, selvopptatte og lidenskapelige mennesker som blir tvunget til å revurdere sin forståelse av seg selv og omverdnen. De mister balansen, fortaper seg i forvirringen omkring hva som er sant, og hva som er løgn. En ung soldat vender hjem til Norge fra Afghanistan og en fjern krig som har blitt hans egen. En ung, asiatisk kjekkas kjemper sin egen mentale krig mot sine nærmeste. Når livene deres smeltes sammen med en polsk vaskehjelp og en kvinnelig restauranteier, oppdager de alle å være del av en ukjent sammenheng.

«Upperdog» har et totalbudsjett på 19 millioner kroner, og befinner seg dermed i det øvre sjiktet av påkostete filmer i 2008. Filmselskapet Friland står bak produksjonen. Selskapet står fra før bak filmene «Uro» og «Vinterkyss».

Dermed er det bare å glede seg til høsten 2009, da filmen skal fylle kinosaler over hele landet.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.