Si din mening nå!

Rekruttbatteriet.com har byttet utseende

Rekruttbatteriet.com har fått nok en ansiktsløfting den siste tiden. Denne gangen med et proft publiseringssystem med navnet WordPress. Mens vi tidligere hadde en nettside anno 1998 hvor alt ble kodet for hånd, går alt nå automatisk. I den anledning ønsker vi å utvidet tilbudet til deg som bruker.

Vi oppfordrer derfor alle til å komme med ros og ris samt forslag til hva vi kan gjøre annerledes for at siden skal passe enda bedre til ditt behov.

Skriv forslaget i kommentarfeltet under artikkelen eller send oss en e-post på post@rekruttbatteriet.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23
Latest Comments
  1. Monty
  2. x-hvu
  3. Wilhelmsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.