Nå kan du bli en “Top Gun”

Foto: Gripen

Har du en flyger i magen? Da har du muligheten nå. Forsvaret trenger piloter og navigatører til helikopter, flermotor- og jagerfly. Har du lyst på en utfordrende, spennende og annerledes jobb? Søknadsfristen til Luftforsvarets flygeskole går ut 1.desember. Les mer om flyskolens utdanning og hvilke krav som stilles her.

I november har du også flere unike muligheter til å finne ut om Pilotyrket og Luftforsvaret er det riktige valget for deg! Nå har du muligheten til å vinne en flytur med Luftforsvarets første jagerfly eller et weekendopphold ved Bodø og eller på Ørlandet flystasjon på Piltocamp. Les mer her.

Les flere nyheter på Batterinytt

Og skulle det vise seg at du faktisk har en flyger i magen, ja det er 80-talls filmen Top Gun et must på pensumlista. For deg som er for ung til å huske det. Top Gun var Tom Cruise sitt store gjennombrudd. Filmen hvor han opptrer som den fryktløse og ville jagerflypiloten Maverick Mitchell. Les mer om filmen her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.