Øvelse, øvelse, øvelse

I tidsrommet 21-23 november skal du og nesten 40 andre HV-ungdom på en av årets kuleste event, nemmelig øvelse Stifinner. Øvelsen avholdes i natuskjønne omgivelser i Hengsvann som er øvningsfeltet til Heistadmoen.

Under øvelsen vil du blir prøvd i alt fra nattorientering og telt-drift til forflytning i utfordrende terreng. Øvelsen setter fokus på lagsfølelse, mestringsfølelse, forbrødring og enkeltmannsferdigheter.

Uansett fartstid i Heimevernet, er dette en øvelse hvor du får satt dine kunnskaper på prøve under våte, kalde og strevsomme forhold. Du vil oppleve både fysiske og psykiske utfordringer. Meld i fra til dine foresatte slik at de har tid til å planlegge.

Du kan melde deg på allerede i dag. Det gjør du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.