Lite å gjøre i ferien?

Sjøforsvarets sommerpatrulje skal på tokt. Du og en venn kan bli med.

Sjøforsvarets sommerpatrulje seiler langs kysten for å møte deg som er interessert i å ta utdanning i Forsvaret.Sommerpatruljen er selv under utdanning eller har nylig avsluttet sin utdanning i Sjøforsvaret og kan fortelle deg om Studentlivet på Sjøkrigsskolen, det faglig innholdet og det sosialt miljøet. De kan også hvilke forventninger som stilles til deg som kadett, dine muligheter i en aktiv og utfordrende hverdag samt tips om hvordan du kan forberede deg til opptak.

I tillegg arrangeres rebusløp og Sjøforsvarets sommerdropp hvor du kan vinne kule premier.

Lyst til å være med på tokt?

Sjøforsvaret har ledig plass ombord på etappen mellom Kragerø og Risør! Ved å svare på enkle spørsmål kan du og en venn være med kadettene fra Sjøkrigsskolen på seilas! Sjøforsvaret dekker reisekostnader til og fra Kragerø/Risør for deg og din venn. Klikk på linken under for å delta i konkurransen! Siste frist for å delta i konkurransen er fredag 18. juli.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.