Lyst til å gå i grønt?

Nå kan du bli med på Forsvarets dag på Hamar 22 mai.

Den 22. mai inviterer Vernepliktsveket til Forsvarets dag på Hamar. Dette er en dag for hele familien. Både store og små vil kunne finne ting av interesse. Alle forsvarsgrener er representert og publikum kan blant annet prøve alt fra Forsvarets gravemaskiner, se Forsvarets hundeskole, ta en tur Jukan på Mjøsa, sitte på med en Leo eller bare lene deg tilbake å kjenne luftdraget fra overflyvning med F-16.I anledningen rigges det også opp et provisorisk feltkjøkken der publikum kan få kjøpt mat i kjent militær stil.

For de med litt fartstid i Forsvaret kan man også be om å få ” se mappa mi”. Her kan du se nærmere på hva som står i ditt militære rulleblad.

Se hele programmet her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.