Stifinner nærmer seg

Snart kommer årets siste storøvelse.

I tidsrommet 09-11 november skal du og nesten 40 andre HV-ungdom på en av årets kuleste event, øvelse Stifinner. Ønsker du å sette enkeltmannsferdighetene dine på prøve i et utfordrende og krevende miljø? Da er dette øvelsen for deg.

Skreddersydd fokus
Under øvelsen vil du blir prøvd i nattorientering, skarpskyting, telt-drift og forflytning i utfordrende terreng. Øvelsen setter fokus på lagsfølelse, mestringsfølelse, forbrødring og enkeltmannsferdigheter.

Uansett fartstid i Heimevernet, er dette en øvelse hvor du får satt dine kunnskaper på prøve under våte, kalde og strevsomme forhold. Du vil oppleve både fysiske og psykiske utfordringer du sent vil glemme.

Troppen i virksomhet
Øvelsen gjennomføres i troppsforband. Noe som betyr at vi ikke bare kommer til å øve ungdommen, men også befalet. Ungdommen vil gå inn i stillinger som lagsmedlem, nestlagfører og lagfører, mens befalet går inn i stillingene som troppsjef, NK tropp og adm,off. Dere vil med andre ord få en smakebit av hvordan forsvaret utfører sine øvelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.