Nå begynner høsten

Høstsemesteret nærmer seg med stormskritt. På tide å riste av seg sommeren.Etter en lang, kald og fuktig sommer står atter høsten for tur. Og med høsten følger også oppstarten av nok et semester for HVU.

Rekruttbatteriet starter opp igjen mandag 20.august. Tid og sted er som før, og vi vil selvfølgelig starte høsten med en mønstring av utstyret.

For de av dere nye som ennå ikke har fått med seg hva mønstring faktisk er, så er dette en gjennomgang av alt utstyret du har fått utlevert. Du skal derfor bringe med deg alt av militært utstyr du har fått utlevert. Om noe er borte eller ødelagt må du påregne å erstatte dette selv.

Husk at utstyret skal være rent og ordentlig under mønstring.

Vel møtt til høstens første møte.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.