Nytt kurs begynner

Er du mellom 16 og 21 år? Da er kanskje dette noe for deg! Mandag 1.mars inviterer vi nye ungdommer til informasjonsmøte på vårt HV-hus i Smithsvingen 15 inn bak Njårdhallen på Makrellbekken i Oslo. 

Møtet begynner kl 18:30 og vi tar sikte på å være ferdig rundt kl 21:00. Ta med en venn eller bekjent, jente eller gutt. Alle er velkommen. Om foreldre og foresatte ønsker å høre på er dere også selvfølgelig hjertelig velkommen.

Slik finner du oss

Mesteparten av infomøtet vil foregå innendørs hvor vi vil gi dere en gjennomføring i hva HV-ungdommen er og hva dere vil få lære. Vi ønsker også å ta en tur ut i “skogen” bak HV-huset for å vise dere litt av det vi driver med. Ta derfor på dere klær slik at dere ikke fryser. Aktivitetene vil foregå langs en lysløype med nedtråkket sne, du trenger derfor ikke kle deg for skogstur.

Hva er HV-ungdom?

Det vil bli anledning til å treffe andre ungdom, både gutter og jenter, som har vært HV-ungdom i flere år. De vil kunne fortelle om sine erfaringer og opplevelser og hvorfor de fortsatt er med.

Derfor velger de HVU!

Skulle du være så uheldig å ikke ha tid til å møte mandag 1.mars? Fortvil ikke, vi har faste møter hver mandag mellom 18:30 og 21:30. Ta turen innom så tar vi en prat.

Vi ønsker med dette alle hjertelig velkommen til infomøte førstkommende mandag.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.