Meld deg på Nijmegenmarsjen

Nijmegenmarsjen 2010 går av stabelen fra 20. til 23. juli. Norge stiller også i år med en militær kontingent under Nijmegenmarsjen. Stabssjef HV-02 har besluttet at vi år kan danne en tropp på 12 HVU til Nijmegen. Dette er en mulighet du ikke bør la gå fra deg. HV-02 har sagt seg villig til å betale startkontingenten på 2400 kroner. Dette inkluderer startkontingent, medalje, diplom, forlegning i Camp Heumensoord og forpleining fra lunsj søndag 18. til og med frokost lørdag 24. juli. Prisen inkluderer også mat og drikke på rasteplassene, sanitetshjelp på rasteplassene/sykestuen, T-skjorte. Ønsker du busstransport til og fra Schiphol – Camp Heumensoord er det et tillegg på €15 hver vei. Dette betales direkte på bussen fra Schiphol og i KO for tilbakereisen. Deltagerne betaler fly/ båt/buss/ og resten av oppholdet selv.

Når du melder deg på til Nijmegenmarsjen bør du være i god fysisk form og ikke ha skader av en slik art som gjør det vanskelig å gjennomføre marsjen. Du bør ha gjennomført systematisk marsjtrening, minimum 200 km, så du er forberedt på de belastningene marsjen kan påføre bein, hofter og rygg. Totalopplevelsen for hele uka blir også bedre dersom du har forberedt deg godt. Husk å lese informasjonen som er lagt ut på www.nijmegenmarsjen.onfo.

Ta kontakt med ditt befal om du er interessert.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.