Bli med på HVULK 2010

Opptaket til HV-02 sitt konkurranselag gjennomføres Sessvoll 8. og 9. januar 2010. Hovedfokuset vil være å finne den enkeltes grunnlag og hva som kan forbedres og trenes videre på, samt begynne prosessen med å bygge laget som en enhet. Øvelsen har som hensikt å trene de disipliner som den enkelte skal kunne, samt de disipliner som det konkurreres i under selve konkurransen.

Blant aktivitetene finner du skyting, sanitet, granatkasting, teltoppsett, måloppdagelse og avstandbedømmelse, sluttet orden og ISPE-tester.

Jenter oppfordres til å bli med.

Meld deg på i dag! Send mail til: post@rekruttbatteriet.com

Tags:
Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.