Beste noen sinne

Oslo og Akershus Heimevernsdistrikt fikk 6.plass på årets HVULK.På tredje dagen av HVULKen var det duket for infanterimerket. Sammenlag kom Oslo-laget på en femteplass av femten. Beste individuelle plassering var en 11. plass, denne gikk til HVU Ongstad fra Rekruttbatteriet.

Nest beste Oslo-gutt var Leirvaag fra Grorud på en 30. plass. De sju andre havnet godt fordelt mellom 35. plass og 97. plass. Totalt deltok 139 personer på dette løpet.

Senere på dagen var det ferdighetskonkurranse. Her skulle ungdommene blant annet prøve seg på “granatkasting”, kulestøt, spydkasting, hinderløype, orientering, kunnskapstest, sanitet pluss et par andre aktiviteter. På denne delen av konkurransen gikk det surr i dommernes papirer, og HV-02 fikk først vite at de hadde vunnet hele ferdighetskonkurransen, før de rykket ned til en andre plass, for deretter å havne på en sjetteplass på grunn av dommernes regnefeil.

Søndag var det skogsløp med skyting som stod på programmet. Der var det to som løp samtidig 2 X 1000 meter med innlagt skyting og tilhørende strafferunder. Her løp HV-02 inn til en 7. plass.

På grunn av regnefeilene på de tidligere delkonkurransene så det først ut til at HV-02 skulle seile inn på en 4.plass sammenlagt på landskonkurransen. Men etter at disse feilene ble rettet opp rykket HV-02 dessverre ned til en 6.plass. Dette er imidlertid ikke noe å skamme seg over da dette er den beste plasseringen HV-02 har fått i nyere tid på HVULKen.

Se hvilke plassering HV-02 fikk i de forskjellige delkonkurransene.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.