HV-02 gjør det bra

Ungdom fra Oslo og Akershus Heimevernsdistrikt gjør det godt på årets HVULK.Landskonkurransen startet tungt for ungdommene fra HV-02. Det hele startet med oppmøte på Lutvann i Oslo onsdag. Her lastet ungdommene opp i en leiebil som ble kjørt til Værnes.

Cirka 8-9 timer etter oppmøtet var ungdommene fremme ved Værnes Garnison. På morgenen torsdag bar det av gårde til skytebanen hvor alle fikk muligheten til å ta skarpskyttermerket. De tre rekruttbatteristene som deltok tok to bronse og en sølv på denne skytingen.

Etter middag var det tid for den offisielle åpningen av årets landskonkurranse. Etter åpningen var det tid for magasinbytte drill og hinderbanetrening.

Fredagen startet med svømming i Stjørdals svømmehall. Her gjorde HV-02 det dessverre ikke så bra. Bare to lag gjorde det dårligere.

På skytingen gikk det derimot bedre, og HV-02 skjøt seg inn på en tredjeplass. Etter skytingen var tiden inne for passering av vassdrag. Dette gikk meget bra for HV-02, noe som gjorde at distriktet havnet på en 6.plass sammenlagt på slutten av dagen.

Lørdag var det tid for infanterimerket. Resultatene fra denne seansen er ennå ikke klare. Men ifølge ungdommene selv gikk også dette svært bra.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.