HVULK 2007 har startet

Torsdag gikk startskuddet for året mest prestisjefylte landskonkurranse.For femte året på rad blir den arrangert av Heimevernets utdanningssenter på Værnes (HVUV).

Oberst løytnant Torbjørn Mæhlumsveen, sjef for HVUV, sto for den offisielle åpningen av årets HVULK. Hele 125 personer inkludert et lag fra Latvia stilte på åpningen. 13 heimevernsdistrikter og sjøheimevernet stilte med mannskaper.

Første dag gikk med til innskyting av våpen på Frigården skytebane.

Værnes Garnison, hvor landskonkurransen blir gjennomført, er en del av HV 12, og ligger i Stjørdal kommune.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.