Nå starter vi – møt opp

Høstsemesteret begynner mandag 24.august. Tid og sted er som før, og vi vil selvfølgelig starte høsten med en mønstring av utstyret.

Les flere nyheter på Batterinytt

For de av dere nye som ennå ikke har fått med seg hva mønstring faktisk er, så er dette en gjennomgang av alt utstyret du har fått utlevert. Du skal derfor bringe med deg alt militært utstyr du har fått utlevert. Om noe er borte eller ødelagt må du påregne å erstatte dette selv. Husk at utstyret skal være rent og ordentlig under mønstring.

Er du ny? Da er du også hjertelig velkommen den 24.august. Du finnes oss her. Lurer du på noe kan du kontakte oss på mail her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.