Ny reklamefilm for HVU

Generalinspektøren for Heimevernet har bestemt seg for å satse enda mer på ungdomstjenesten i Heimevernet. Det vil han gjøre ved å styrke rekrutteringen.

Les flere nyheter på Batterinytt

– Heimevernet ønsker å satse enda tyngre på ungdommen. For å få flere aktive ungdom er vi nødt til å fortelle at vi finnes. Ved å lage en informasjonsfilm for både nett og mobil håper vi å nå ungdommen der de er, sier presse- og informasjonsoffiser i HV-staben major Harald Aamoth.

Hva er HV-ungdom?

Det er Furore film som på oppdrag fra Heimevernet skal lage reklamefilmsnutten til nett og mobil. For å lage en best mulig informasjonsfilm ønsker vi nå å høre dine forslag til hva filmen skal inneholde og hva du ville likt å visst dersom du var ny. Har du forslag til andre kanaler enn mobil, podcast og web-tv, send oss gjerne en forslag på dette også.

Hva bør med i en film om HV-Ungdommen? Svar her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.